Verkopen van ‘Gezondheid’

Afgelopen weekend hebben de meeste mensen vol verbazing gekeken naar de stranden, bossen en het Vondelpark. Het barstte daar nog van de bootcamp groepjes, personal training sessies en ga zo maar door…

Het is toch best gek dat we dat blijven doen, terwijl we ‘gezondheid’ verkopen? Misschien zouden wij als trainers met verstand gewoon moeten zeggen: sport thuis, ga zelf een stuk wandelen of hardlopen. Want eerlijk is eerlijk… sportscholen zijn niet voor niets gesloten! We weten ondertussen ook dat het Corona-virus ongeveer 3 dagen verder kan leven op plastic en stalen. Kortom, op de dumbells, halters, elastieken enzovoorts.

Nu zal ik eerlijk bekennen dat ik zelf ook twee buitensessies heb gegeven toen de sportscholen al dicht moesten. Maar dat ik er een gerust gevoel bij had, kan ik helaas niet zeggen.

Ik ben daarna dan ook gelijk gestopt met tussen de mazen proberen te bewegen. Het is tijd om ons GEZONDE verstand te gebruiken en te doen waar we voor staan. En dat is GEZONDHEID.

Mocht je nu denken, mij overkomt het toch niet, ik zal niet zo ziek worden….. Denk dan aan de dierbaren om je heen en neem verstandige beslissingen om hen gezond te houden.

Stay healthy.