fbpx

Verbeteren

Iedereen is altijd maar bezig met een nieuwe auto, huis, werk, geld…. Iedereen wilt meer meer en meer. En altijd het beter hebben dan een ander… Tuurlijk is dat soms leuk! En ja geld etc kan het leven soms makkelijker maken. En maakt dat daadwerkelijk gelukkig? En dan met name op de langere termijn. Maar loop eens een rondje in de stad… Wat zie je dan om je heen?

Juist allemaal mensen opzoek naar koopjes en upgrades van hun huis en kledingkast etc. Maar hoeveel mensen tel je die tijd spenderen aan hun eigen lichaam? Het menselijk lichaam wordt vaak vergeten en verwaarloosd. Maar hoe komt dat eigenlijk?

We hebben overal afleidingen zoals telefoon en tv. Alles is zo ingesteld en gemaakt om het zo makkelijk als mogelijk te maken. Het is makkelijker om een leuk nieuw kleed te kopen dan 5 of 10kg afvallen.

Het komt dus aan op een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en vastberadenheid. En wat wil en kan en moet je er voor laten? Onderzoek dit eerst voordat je eraan begint. In de meeste gevallen valt het reuze mee en als je maar wilt. En vraag desnoods hulp bij een trainer, diëtist, partner, vrienden, familie. En laten we eerlijk zijn… een tweede lichaam is niet te koop.