fbpx

Personal Training

TEAM Personal Training – de beste manier voor het bereiken van jouw fitnessdoelen!

Op zoek naar een op maat gemaakt trainingsprogramma dat perfect aansluit bij jouw behoeften en doelen? We’ve got you! Bij TEAM Personal Training in Waddinxveen staan onze ervaren trainers klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een fitter leven. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon aan je algehele gezondheid wilt werken.

Intake
Onze aanpak begint met een uitgebreide intake, waarbij we jouw huidige fitnessniveau en gezondheidstoestand evalueren, en samen jouw doelstellingen bespreken. Op basis van deze informatie creëren we een gepersonaliseerd trainingsplan dat rekening houdt met jouw unieke situatie, inclusief eventuele blessures of andere persoonlijke factoren die van invloed kunnen zijn.

Motiverend en effectief
Bij TEAM Personal Training richten we ons op het opbouwen van spierkracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Met een divers scala aan trainingsmethoden en -apparatuur zorgen we ervoor dat elke workout uitdagend en effectief is. Bovendien bieden we voedingsadvies en motivatiecoaching om je te helpen ook buiten de sportschool gezonde keuzes te maken en gemotiveerd te blijven.

Persoonlijk
Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Kom langs bij TEAM Personal Training in Waddinxveen voor een persoonlijke benadering van fitness.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een intakegesprek in te plannen.