fbpx

Small Group Training

Ontdek de voordelen van Small Group Training bij TEAM Personal Training in Waddinxveen!

Onze Small Group Training sessies bieden het beste van beide werelden: de persoonlijke aandacht van een ervaren personal trainer gecombineerd met de energie van trainen in groepsverband. Met groepen van maximaal 12 personen creëren we een intieme en motiverende sfeer waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

Voordelen
Dankzij de kleine groepen krijg je volop persoonlijke begeleiding, terwijl je ook kunt profiteren van de gedeelde kosten. Bij TEAM Personal Training gebruiken we diverse trainingsmethoden en -apparatuur om elke sessie uitdagend en gevarieerd te maken, of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je algemene fitheid wilt verbeteren.

Gezellig en motiverend
Trainen in een Small Group biedt niet alleen individuele aandacht, maar je traint ook met gelijkgestemde mensen, wat zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer. Samen met anderen kun je elkaar aanmoedigen, successen vieren en motiveren om door te zetten.

Persoonlijk
Bij TEAM Personal Training begrijpen we dat iedereen uniek is, daarom passen onze trainers de trainingen aan op jouw niveau en doelen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, onze Small Group Training is geschikt voor iedereen.

Ready, set, GO!
Klaar om de voordelen van Small Group Training te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en start zodra jij er klaar voor bent!

En goed om te weten… Wij doen niet aan langlopende contracten en opzegtermijnen.

Ben je nieuwsgierig en wil je het een keer willen proberen? Een proefles is bij ons altijd GRATIS!

Maandag
08:45 HIIT
19:00 HIIT
20:00 HIIT

Dinsdag
09:30 HIIT
19:00 HIIT

Woensdag
08:45 HIIT
19:00 HIIT
20:00 HIIT/PWR

Donderdag
09:30 HIIT
19:00 HIIT
20:00 PWR

Vrijdag
08:45 HIIT
09:45 PWR

Zaterdag
09:30 HIIT
10:30 PWR

Zondag
09:30 HIIT