Small Group Training

Wil je graag persoonlijke aandacht van een ervaren personal trainer, maar vind je het leuk om in groepsverband te trainen? Dan is Small Group Training bij TEAM Personal Training in Waddinxveen de perfecte oplossing voor jou!

Onze Small Group Training sessies zijn ontworpen voor groepen van maximaal 12 personen, wat zorgt voor een intieme en motiverende trainingsomgeving. Door te trainen in kleine groepen krijg je de persoonlijke begeleiding van een personal trainer en kun je tegelijkertijd de kosten delen met anderen.

Bij TEAM Personal Training maken we gebruik van verschillende trainingsmethoden en -apparatuur om de trainingen uitdagend en afwisselend te maken. Of je nu wilt afvallen, je spiermassa wilt vergroten of gewoon fitter wilt worden, onze trainers helpen je om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Een ander voordeel van Small Group Training is dat je traint met gelijkgestemde mensen, wat zorgt voor een gezellige en motiverende sfeer. Je kunt elkaar aanmoedigen en samen successen vieren, wat je helpt om gemotiveerd te blijven en door te zetten.

Bij TEAM Personal Training begrijpen we dat iedereen uniek is en een andere fitnessachtergrond heeft. Onze trainers passen de trainingen aan op jouw niveau en doelen, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt trainen.

Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Small Group Training bij TEAM Personal Training in Waddinxveen is geschikt voor iedereen. Neem contact met ons op om een intakegesprek te plannen en ontdek wat Small Group Training voor jou kan betekenen!

En goed om te weten… Wij doen niet aan langlopende contracten en opzegtermijnen.

Ben je nieuwschierig en wil je het een keer willen proberen? Een proefles is bij ons altijd gratis!

Maandag
08:45 HIIT
19:00 HIIT
20:00 HIIT

Dinsdag
09:30 HIIT
19:00 HIIT

Woensdag
08:45 HIIT
19:00 HIIT
20:00 HIIT/PWR

Donderdag
09:30 HIIT
19:00 HIIT
20:00 PWR

Vrijdag
08:45 HIIT
09:45 PWR

Zaterdag
09:30 HIIT
10:30 PWR

Zondag
09:30 HIIT