Waarom jij niet afvalt

Beweging.
Dit is maar een zeer klein deeltje waarom jij niet afvalt… uiteindelijk gaat het om een plus en min berekening. Stel: je hebt 1600 kcal nodig per dag om op gewicht te blijven… je eet er 2100 en je verbrandt er 500 met bewegen/sporten. Dan is de berekening… juist ja, op gewicht blijven. En krijg je er gratis frustraties bij want je doet ten slotte goed je best.

Onder rapportage.
Wat ik hiermee wil zeggen is dat je bewust of onbewust minder voeding registreert… Bewust is misschien geen 3 paaseitjes maar 15… True? Onbewust bedoel ik dat je misschien vergeet hoeveel gram je schnitzel is of misschien vergeet je bak- en braadvet, kokosmakroon, gevulde koek, glas cola etc toe te voegen aan je gegeten producten. Niet expres, maar onbewust en dat is ook niet zo gek want het hoort blijkbaar bij je huidige leefgewoonten met de nadruk op gewoonten.

Conclusie
Weet je aan het einde van de dag nog wel wat je daadwerkelijk hebt gegeten? Om resultaat te creëeren zul je bewust moeten worden van hetgene wat je aan energie binnenkrijgt en energie wat je daadwerkelijk verbrand.

Zoek je hulp? Wij helpen je graag verder!