Verandering

Wij mensen zijn er bang voor. Als iets niet meer het oude is of anders gaat als daarvoor is het raar, anders, vreemd, ongewoon. Maar hoe goed is het oude eigenlijk? Het bed waarin je slaapt ligt die nog echt lekker? Je auto rijdt die nog zo lekker als toen je hem kocht?

Alles slijt, verteerd of houdt een keer op. Dus het is toch zonde om elke dag weer het zelfde patroon te hebben? Wat ik daarmee bedoel is je lifestyle! Waarom elke dag weer naar het werk, eten, tv kijken, naar bed en repeat. Brengt die levensstijl je echt waar je wilt zijn?

Soms moet je uit je comfort zone komen om te doen wat je wilt doen of zijn. En verandering is niet eng maar leuk! Het is een nieuwe weg die je inslaat vol met tegenslagen en successen. Het is vallen en weer opstaan. De weg naar Rome… Ach zo kunnen we nog wel even doorgaan. En het mooiste van al die metaforen is dat iedereen ze kent maar weinig het echt doen.

Het kost energie, doorzettingsvermogen, discipline, kracht en een sterke wil.

De reden dat ik eigenlijk begon met typen is de nieuwe Facebook like knop. Er zijn al een hoop mensen die er zwaar tegen zijn… En waarom… Joost mag het weten! Nouja het is waarschijnlijk de verandering Facebook is niet meer het oude. Facebook wilt vernieuwen! Wil jij ook vernieuwen?

Test meteen maar de nieuwe like knop! Kies jij voor het oude duimpje? Of voor het hartje? Of een van de andere…

Fijn weekend!