TEAM PT

Onze visie

Onze visie is het laten zien dat jij jouw doel kan behalen en dat het makkelijker is dan jij denkt! Geen overbodige circus oefeningen, geen dieet, geen trainer die elke training tegen je staat te schreeuwen. Wij proberen eerst inzicht te krijgen in jouw huidige situatie door middel van een intake gesprek. Na dit gesprek maken wij een plan van aanpak, voedingsplan, en haalbare (sub)doelen.


Personal trainers

 • Hallo, Ik ben Max Garstman

  Hallo, Ik ben Max Garstman

  Altijd ben ik fanatiek met sport bezig geweest. Ik heb zelf 7 jaar aan tennis gedaan en ongeveer 7 jaar jui-jitsu. Op m’n 15de ben ik in aanraking gekomen met fitness en ik wist meteen, dit is echt wat voor mij. Fitness deed ik toen vooral voor het verbeteren van mijn sportprestaties, en om in vorm te blijven in vakantie periodes.

  Ik ben na de middelbare school doorgegaan met Sport&Bewegen op het ROC Leiden. Hier heb ik dan ook 4 jaar later m’n diploma gehaald. Tijdens mijn stage bij Den Edel Sport werd me al snel een baan aangeboden om te komen werken als fitness coach. Hier werk ik nog tot heden als fitness coach en fitness coördinator.

  Verder heb ik verschillende cursussen gedaan met name in functionele training en crossbox. Afgelopen jaar heb ik mijn diploma gehaald voor Personal Trainer bij Fysio Physics. Daarnaast ben ik nog altijd zeer leergierig en blijf ik op hoogte van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken.

  De reden dat ik het werken als trainer interessant vind is dat wij mensen bijna allemaal weten dat voldoende bewegen en gezond eten belangrijk is, maar dit lukt maar een klein deel van de mensen. En ondanks alle kuren, dieetboeken en ga zo maar door stijgt het percentage mensen die overgewicht tot ernstig overgewicht krijgen. Dit gegeven maakt het erg interessant en boeiend en hierin wil ik mensen helpen en ondersteunen.

  Als je denkt dat personal training alleen maar 1 op 1 trainen is heb je het mis. Een goede personal trainer is een vertrouwenspersoon, geeft voedingsadvies, coacht je in keuzes maken en ja, geeft training.


 • Hallo, mijn naam is Rob Saarloos

  Hallo, mijn naam is Rob Saarloos

  Sinds mijn 14e ben ik actief in de fitness, waar ik begon met jeugdfitness. Voor deze tijd heb ik 3 jaar aan Judo gedaan en 6 jaar aan reddingszwemmen. Toen ik op mijn 14e begon bij Den Edel Sport met fitness, was ik sinds het begin gelijk verkocht. Ik moest eerst wel behoorlijk wat kilootjes weg werken, waaruit ik gelijk mijn persoonlijke ervaring met afvallen heb gehaald. Elk proces heb ik zelf doorlopen, iets waar ik nu mijn voordeel uit haal.

  Op mijn 16e startte ik met de sportopleiding aan het ID College op niveau 4. Hierbij werd ik opgeleid in Fitvak A en NASM, een Amerikaanse personal trainer opleiding met specifieke aandacht voor de houding. Voor het jaar 2017 staan er nog behoorlijk wat cursussen op de planning binnen personal training en voeding, om te specialiseren en up-to-date te blijven.

  Zelf werk ik sinds mei 2015 als Fitnesstrainer bij Den Edel Sport en heb ik als personal trainer bij het Crowne Plaza Hotel- Promenade in Den Haag gewerkt.

  Personal training kan in zoveel opzichten mensen beter maken, dat is wel 1 ding wat ik geleerd heb tijdens mijn werk in Den Haag. Het kan je fysiek enorm helpen, maar ook mentaal kan het een enorm steentje bijdragen. Je kan nog zo veel succes hebben in je leven, maar zolang je niet lekker in je vel zit, zal je nooit écht gelukkig zijn.

  Dat is een prachtig onderdeel van het werk als personal trainer: mensen van buitenaf zien groeien of afslanken en van binnen zien opfleuren.