TEAM PT

Onze visie

Onze visie is het laten zien dat jij jouw doel kan behalen en dat het makkelijker is dan jij denkt! Geen overbodige circus oefeningen, geen dieet, geen trainer die elke training tegen je staat te schreeuwen. Wij proberen eerst inzicht te krijgen in jouw huidige situatie door middel van een intake gesprek. Na dit gesprek maken wij een plan van aanpak, voedingsplan, en haalbare (sub)doelen.


Personal trainers

 • Hallo, Ik ben Max Garstman

  Hallo, Ik ben Max Garstman

  Altijd ben ik fanatiek met sport bezig geweest. In mijn jeugd heb ik zeven jaar aan tennis en jiujitsu gedaan. Op mijn vijftiende ben ik in aanraking gekomen met fitness en ik wist meteen; dit is echt wat voor mij! Fitness deed ik toen vooral om mijn sportprestaties te verbeteren en om in vorm te blijven in vakantie periodes. Inmiddels is fitness een dagelijkse routine en tennis (en padel) ik alleen nog op clubniveau.

  Na de middelbare school ben ik doorgegaan met Sport & Bewegen op het ROC Leiden. Hier heb ik vier jaar later mijn diploma gehaald. Tijdens mijn stage bij Club den Edel in Waddinxveen werd me al snel een baan aangeboden als fitness coach en enige tijd later als fitness coördinator. Tot op heden ben ik nog steeds verbonden aan Club den Edel als fitness coach en spinning instructeur en ben ik extern docent op het Coenecoop college voor lessen in bijvoorbeeld sport en voeding, fitness, spinning en bootcamp. Dit laatste verzorg ik ook voor volwassen in groepsverband en voor basisscholen op sportdagen.

  Ik heb verschillende cursussen gedaan, met name in functionele training en crossbox. Tevens heb ik mijn diploma Personal Training gehaald bij Fysio Physics. Ik ben nog altijd zeer leergierig en probeer op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken.

  De reden dat ik het werken als trainer interessant vind, is dat wij mensen bijna allemaal weten dat voldoende bewegen en gezond eten belangrijk is, maar dit lukt maar een klein deel van de mensen. Ondanks alle kuren, dieetboeken en ga zo maar door, stijgt het percentage mensen dat overgewicht tot ernstig overgewicht krijgt. Dit gegeven maakt het voor mij erg interessant en boeiend en dit is precies waarin ik mensen wil helpen en ondersteunen.

  Als je denkt dat personal training alleen maar 1 op 1 trainen is heb je het mis. Een goede personal trainer is een vertrouwenspersoon, geeft voedingsadvies, coacht je in het maken van keuzes en ja…..geeft training.