Ervaringen
Quote afbeelding
 • Ruim 2 jaar geleden ben ik bij Max terecht gekomen omdat ik ging trouwen en toch wel graag in de jurk zou passen ;-). Ik heb daarvoor ruim 20 jaar niets gedaan. Max begint bij het begin, op jouw niveau en elk niveau is prima. Het is pittig, maar het brengt je stap voor stap dichterbij een gezonder leven en een mooier lijf. Wordt het makkelijk? Nee, haha, hij blijft je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Nu 2,5 jaar later train ik deels zelf en deels met begeleiding van Max. De techniek je eigen maken is erg belangrijk en dat leer je stap voor stap van hem. Mijn man traint inmiddels ook bij hem en mijn zoon heeft ook zijn eerste stappen bij hem gezet richting de fitness. Max Garstman is een fijne trainer met veel geduld en no nonsens mentaliteit. Hij heeft altijd jouw doel voor ogen en weet als geen ander hoe je daar moet komen.

  - Sandra
 • Wanneer je een doel wilt behalen en daar wat ondersteuning bij kunt gebruiken is Team PT een absolute aanrader. Samen met Max wordt een op maat gemaakt programma opgesteld, waarbij ook voeding een belangrijke rol speelt. Tijdens de trainingen coacht en pusht hij je net iets verder dan wat je zelf doorgaans doet. Daardoor zijn de trainingen zeer effectief. Met zijn enthousiasme en wisselende oefeningen blijft het trainen interessant. Dus niet langer twijfelen, maar een afspraak bij Team PT maken.

  - Michael
 • Een klein jaar geleden woog ik nog 10 kg meer (ca 102) en besloot ik (voor de zoveelste keer) dat er iets aan mijn fitheid en gewicht moest gebeuren. In april kwam ik tot de conclusie dat ik iets anders moest proberen dan voorheen. Ik was inmiddels 5 kilo kwijt geraakt en weer 3 aangekomen. En het belangrijkste van alles, niets fitter geworden.

  Mijn doel, ereklasse rugby fluiten, is alleen haalbaar als ik fit genoeg ben en dat was ik steeds net niet. Dus via de fysio kwam ik bij Max terecht.

  Max heeft me op een hele relaxte manier geholpen. Eerst het doel besproken, daarna de obstakels onderzocht en vervolgens het voedingspatroon doorgenomen, de hoeveelheid beweging er naast gelegd en op basis daarvan een paar kleine adviezen gegeven over het eten. Daarnaast heeft hij in de food app een voedingsplan gemaakt. Hier ben ik mee aan de slag gegaan. En elke 4 weken kwam ik terug om te meten, wegen en zo af en toe testen.
  Het fijne aan die maandelijkse meetmomenten is dat ik mezelf gedwongen voelde er wat mee te doen. Dus structureel het eten in de app bijhouden en zoveel mogelijk sporten. Met als gevolg dat ik gestaag begon af te vallen en heel snel fitter werd.

  Van 1 juni tot 15 september ben ik ca. 7 kg kwijt geraakt en ben ik veel fitter geworden. Vooral het laatste merk ik wekelijks tijdens de wedstrijden. Waar ik voorheen blij was dat ik mocht affluiten, heb ik nu nog energie over voor nog een helft.

  Dus Max hierbij (nogmaals) BEDANKT!
  - Koen Maaijen
 • Eén van de beste beslissingen die ik het vorige jaar heb genomen is om te starten met PT bij TEAM Personal Training. Inmiddels ben ik meer dan 20kg afgevallen, zit ontzettend lekker in mijn vel en bruis van de energie. Mijn uiteindelijk doel heb ik nog niet behaald, maar dat gaat mij zeker lukken! Max is één van de belangrijkste factoren waardoor ik deze successen tot nu toe heb behaald.

  Zijn trainingen zijn effectief, afwisselend en erg leuk om te doen. Wat mij al die jaren niet gelukt is (met plezier gezonder leven en afvallen) lukt mij nu wel dankzij Max. Een diepe buiging voor zijn geduld, enthousiasme, kennis en de wijze waarop hij mij telkens weer blijft motiveren en stappen verder helpt.
  Tijd voor standbeeld voor deze man.

  - Hannah
 • Een jaar geleden voelde ik mij alles behalve fit. Ik was de nodige kilo’s aangekomen. Het lukte onvoldoende om het sporten zelf weer op te pakken. Totdat ik hoorde dat Max als PT-er voor zichzelf begon. Het fijne is dat we onze trainingen op de sportschool kunnen doen waar ik de andere dagen ook train. Na de intake in januari zijn we van start gegaan.

  Het fijne van Max vind ik, dat hij goed in de gaten heeft wat ik leuk en niet leuk vind aan trainingen. Hij weet de minder leuke trainingen goed te combineren met de leuke trainingen. Vroeger heb ik nooit op kracht getraind en moet zeggen dat ik het super leuk vind. Max leg steeds de lat (kilo’s) hoger in de krachttrainingen en is enthousiast als ik een pr-retje behaal. Door zijn enthousiasme slaat dit over op mij.

  We zijn nu samen tien maanden bezig en Max heeft me veel geleerd over hoe te trainen, mijn houding en over voeding en ben blij dat ik door hem het sporten leuk ben gaan vinden. Ik voel me fit en heb meer energie gekregen. Ben blij met de denkbeeldige stok achter de deur die Max voor mij is.

  - Marleen
 • De knop om nu écht fanatiek te gaan sporten en écht bewuster te gaan eten is lastig om zelf om te zetten. Max is buiten personal trainer voor mij ook een stok achter de deur welke er voor zorgt dat ik gemotiveerd blijf. Met de persoonlijke 1-op-1 trainingen wordt er onder andere gelet op de uitvoering, je houding en wat jouw persoonlijke niveau is. Op basis hiervan krijg je een schema waarmee je heel goed, tussen de gezamenlijke trainingen door, zelf aan de slag kan. Ik ervaar de trainingen als zeer prettig en loop keer op keer weer met spierpijn en een voldaan gevoel de sportschool uit. Dikke 5 sterren voor Max.

  - Menno Wijnen
 • Toen Max begon aan de opleiding voor personal trainer vroeg ik hem wat hij allemaal geleerd had tot die tijd, dat legde hij uit. We hadden beide nog onze twijfels aangezien de theorie nog niet de praktijk hoeft te zijn. Ik stelde toen aan hem voor of hij een trainingsschema voor mij wilde maken en het dan als proefpersoon zou uitproberen.

  Zo gezegd, zo gedaan. Hij een schema gemaakt over mijn vetpercentage, gewicht, omtrek van m’n armen, buik en borst gemeten. Na 4 weken zou ik weer bij hem terug komen voor een nieuw schema. Ik heb toen 4 weken lang 3x in de week dat schema gevolgd. Nu 8 weken later ben ik in mijn gewicht afgevallen, heb ik minder vetpercentage en meer spiermassa gekweekt. De omtrek van mijn borst is bijvoorbeeld met 7cm toegenomen in die 8 weken.

  Dus mensen of je nou wilt afvallen, fitter worden, meer massa of meer kracht wilt krijgen dan is het trainingsprogramma zeker een aanrader! Ik was er in het begin sceptisch over maar  het werkt echt en als je consequent traint en gezond eet zal je in een toch wel kort tijdbestek al een verandering gaan zien aan je lichaam. Ik ga in ieder geval zeker door met trainen op deze manier!

  - Sven Verkleij
 • Afgelopen zomer heb ik ervoor gekozen om op een hoger niveau te gaan voetballen. Voordat het voetbalseizoen begon was ik dus extra gemotiveerd om topfit te worden voor het voetbalseizoen. In een korte tijd ben ik door Team PT klaargestoomd om fit te voorbereiding van het seizoen in te gaan.

  Om dit bereiken heb ik samen met Max regelmatig binnen en buiten getraind om (een klein beetje) af te vallen en om op conditie te komen. En als Max naast je loopt kan je er op rekenen dat je vanzelf een stapje harder gaat. Erg motiverend dus! Dankzij Team PT ben ik met een goed en voldaan gevoel mijn eerste voetbaltraining, bij mijn nieuwe club, tegemoet gegaan! Team PT haalt het maximale uit jezelf, volgende zomer ben ik weer van plan met Max op pad te gaan!

  - Stefan Rijsdam
Quote afbeelding